Merchandise Management

Solliciteer nu

Merchandise Management Stage

Er is een stageplek beschikbaar bij een van de meest exclusieve damesmodezaken van Zandvoort en misschien wel het mooiste fashion platform van Nederland. Izzmarre en Winkelstraat.nl zoeken per direct een stagiair(e) Merchandise Management. Wil je graag leren over de allerlaatste e-commerce best practices? Heb je een passie voor luxury fashion en retail? Woon je in de buurt van Zandvoort? Dan is dit je kans! 

INTERNSHIP · ZANDVOORT

Winkelstraat.nl? Tell me more.

Nét voorbij Utrecht, in Vianen, vind je het Winkelstraat.nl Team bestaande uit iets meer dan 30 modeliefhebbers en e-commerce specialisten. De beste high-end mode boutiques in Nederland en België sturen ons dagelijks hun meest onderscheidende items. Onze fotografen en stylisten zorgen er volgens voor dat deze items zo netjes mogelijk op de foto komen. Nog geen dag later staan alle gefotografeerde items online op Winkelstraat.nl en kun jij lekker shoppen. 

Ah, ja. En mijn functie dan?

Binnen deze functie werk je nauw samen met de Store Manager van Izzmarre en het gehele team binnen Winkelstraat.nl. Je verdiept je in de allermooiste luxe, designer labels. Middels de beschikbare marktdata van Winkelstraat.nl geef je richting aan de merk- en productmix waarmee je goede verkopen weet te realiseren. Je pakt dagelijks alle bestellingen netjes en op tijd in. Samen met de Store Manager van Izzmarre vervul je een brugfunctie tussen de e-commerce afdeling van Izzmarre en Winkelstraat.nl. 

Locatie: 90% van de tijd ben je in Zandvoort, 10% op hoofdkantoor van Winkelstraat.nl in Vianen.

Je bent hartstikke talentvol. En verder…

De ideale stagiair beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, een flinke dosis enthousiasme, humor en doorzettingsvermogen. Verder:

  • Heb je affiniteit met e-commerce én fashion
  • Ben je een echte team-player die voor resultaat gaat
  • Beheers je de Nederlandse taal goed
  • Je haalt deadlines en draagt verantwoordelijkheid
  • Je bent woonachtig in (de buurt van) Zandvoort