Merchandise Management

Solliciteer nu

Merchandise Management

Er is een stageplek beschikbaar bij misschien wel het mooiste fashion platform van Nederland. Winkelstraat.nl zoekt per direct een stagiair(e) Merchandise Management. Wil jij graag leren over de allerlaatste e-commerce best practices? Heb je passie voor Luxury Fashion en Retail? Woon je in de buurt van Roosendaal? Dan is dit je kans!

INTERNSHIP · ROOSENDAAL

Winkelstraat.nl? Tell me more.

Bij Winkelstraat.nl shop je high-end designerkleding direct bij de allermooiste boutiques, gewoon vanuit huis. Op Winkelstraat.nl vind je merken als Dsquared2, Iceberg, Versace, Dior, Pierre Balmain, Moschino, Peutery, Philipp Plein en Just Cavalli. De producten op Winkelstraat.nl komen uit exclusieve boutiques, verspreid door heel Nederland en België.

Elke collectie is uniek en aangevuld met een flinke dosis limited editions. Van ieder item is er vaak maar één, waardoor je een echte one-of-a-kind in handen hebt. We voeren een bijzonder concept, waarbij kwaliteit en service centraal staan.

Calucci Mannenmode in Roosendaal is één van de Boutique Partners van Winkelstraat.nl. Iedere bestelling die via Winkelstraat.nl bij de boutique Calucci Mannenmode wordt geplaatst, wordt bij hen ingepakt en dezelfde dag nog verzonden!

Ah, ja. En mijn functie dan?

Binnen deze functie werk je nauw samen met de E-Commerce Manager van Calucci Mannenmode en het gehele team binnen Winkelstraat.nl. Je verdiept je in de allermooiste luxe, designer labels. Middels de beschikbare marktdata van Winkelstraat.nl geef je richting aan de merk- en productmix waarmee je goede verkopen weet te realiseren.

Je pakt dagelijks alle bestellingen netjes en op tijd in. Samen met de winkelleiding van Calucci Mannenmode vervul je een brugfunctie tussen de E-Commerce afdeling van Calucci Mannenmode en Winkelstraat.nl

Locatie: 90% van de tijd ben je in Roosendaal, 10% op ons hoofdkantoor in Vianen, Utrecht.

Je bent hartstikke talentvol. En verder…

De ideale stagiair beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, een flinke dosis enthousiasme, humor en doorzettingsvermogen. Verder:

  • Heb je affiniteit met e-commerce én fashion
  • Ben je een echte team-player die voor resultaat gaat
  • Beheers je de Nederlandse taal goed
  • Je haalt deadlines en draagt verantwoordelijkheid
  • Je bent woonachtig in (de buurt van) Roosendaal, Noord-Brabant.