Social Media Guru

Solliciteer nu

Social Media Guru

Instagrammen, Snapchatten, Facebooken, Twitteren… Aan het eind van de dag heb jij kramp in je duim van het scrollen. Social media kent voor jou geen geheimen. Je wordt enthousiast van een perfecte feed en weet als geen ander wat er going on is bij de modebloggers. Klinkt dit een beetje als jouw dagelijkse, favoriete bezigheid? Stuur ons dan even een leuke mail! Want dan zijn wij écht naar jou op zoek.

INTERNSHIP · VIANEN

Winkelstraat.nl? Tell me more.

Nét voorbij Utrecht, in Vianen, vind je het Winkelstraat.nl Team bestaande uit iets meer dan 45 modeliefhebbers en ecommerce specialisten. De beste high-end mode boutiques in Nederland en België sturen ons dagelijks hun meest onderscheidende items. Onze fotografen en stylisten zorgen er volgens voor dat deze items zo netjes mogelijk op de foto komen. Nog geen dag later staan alle gefotografeerde items online op Winkelstraat.nl en kun jij lekker shoppen.

Ah, ja. En mijn functie dan?

Je voelt ‘m al aankomen: jij als social media specialist zorgt ervoor dat onze Instagram en Facebook pagina er nét zo prachtig uitziet als de kleding op de website. Je versterkt het marketingteam en zorgt voor inspirerend beeld, creatieve copy en hebberigmakende items in de nieuwsbrieven. Inderdaad, jij zorgt er dus voor dat onze Facebook en Instagram fans - net als jij - kramp in hun duim krijgen van het scrollen. Eitje, nietwaar?

Je bent hartstikke talentvol. En verder…

  • Heb je kennis van Photoshop
  • Schrijf je met gemak een korte, krachtige tekst
  • Ben je op de hoogte van het laatste social media nieuws
  • Ken je verschillende modebloggers
  • Deins je niet terug voor een treinreisje. Of busritje.