Senior Accountmanager

Solliciteer nu

Senior Accountmanager bij Winkelstraat.nl (WSNL)

Onze wereld is dynamisch, jij ook? Lees dan snel verder.

Full-time · Head Office

Wie zijn wij?

WSNL is een gedreven online platform voor luxe modeartikelen. Partners waarmee wij samenwerken, variëren van onafhankelijke Multibrand boutiques en jonge nichemerken tot gevestigde luxemerken en high-end warenhuizen in heel Europa. Met een uitgebreide dienstverlening, bieden wij onze partners toegang tot het bereiken van verschillende doelgroepen met een passie voor mode. 

Jouw Opdracht

Als Accountmanager speel je een cruciale rol in het verder uitbouwen en verstevigen van de positie van WSNL in de Benelux. Dat betekent dat je dagelijks bezig bent met het vinden van nieuwe partners voor WSNL. Daarnaast onderhoud je de relaties met de bestaande klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je bent veel op pad en bent voortdurend gebrand op het uitbreiden van je netwerk. Nieuwsgierig als je bent, verdiep jij je in de business van je bestaande en potentiële klanten. Je haalt nieuwe deals binnen en zorgt voor optimale omzet bij bestaande partners. 

Wie ben jij?

Je bent een gedreven en open persoon. Je gaat voor resultaat en bent zelfstandig. Je bent ondernemend en denkt voortdurend in mogelijkheden en oplossingen. Je hebt al een aantal jaren ervaring in sales en vindt de groei van WSNL belangrijk. Jij hebt al ervaring als verkoper in de modewereld, weliswaar niet van kleding maar mogelijk een ander product. Je volgt de trends en ontwikkelingen in de high-end fashion wereld omdat je dat leuk vindt en omdat je daardoor een specialistische gesprekspartner bent voor jouw relaties.

Onze Cultuur 

WSNL is een jonge en dynamische organisatie. Het voelt net als thuiskomen, wanneer je het toegankelijke kantoor binnen loopt. Elke afdeling werkt hard en slim om Winkelstraat.nl optimaal te laten functioneren. Samenwerken vinden wij ontzettend belangrijk, maar er is ook veel ruimte voor gezelligheid. De gezamenlijke lunches in onze PINK room zorgen voor een open cultuur. 

Wat wij bieden?

Wij bieden een fulltime job binnen een divers, leuk en sterk team. Je krijgt de vrijheid om je eigen onderdeel van de organisatie te runnen. Of er doorgroeimogelijkheden zijn? Binnen de organisatie vinden wij het belangrijk om te weten waar jouw behoeftes liggen en kijken wij graag mee naar een passende rol. Daarnaast ontvang jij een laptop van de zaak, worden jouw telefoonkosten vergoed, bouwen wij mee aan een goed pensioen en ontvang jij één week workation! Natuurlijk kan jij onze items shoppen met een leuke korting. Wie weet wel een van de merken die jij zelf hebt aangesloten 😉

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Senior Accountmanager? Dan horen we graag van je!