OUR LOVE FOR FASHION.

Sinds 2012 brengt Winkelstraat.nl premium en luxe Europese fashion naar de consument. Met ons online platform maken we het makkelijk en leuk om de wereld van high end fashion te ontdekken. De items komen uit exclusieve boutiques, verspreid door heel Nederland en België. Elke collectie is uniek en aangevuld met een flinke dosis limited editions. Van ieder item is er vaak maar één, waardoor je een echte one-of-a-kind in handen hebt. Een bijzonder concept, waarbij kwaliteit en service centraal staan. Met ons platform geven we de mogelijkheid aan onze partners om een groot aantal klanten te bereiken en zo hun sales te laten groeien.


Ben jij de creatieve marketeer, Business Development manager of Happiness manager die zich wil aansluiten bij onze missie? Check onze mooie vacatures hieronder!

Werken bij Winkelstraat.nl

Werken bij ons betekent dat je je aansluit bij ons doel om het grootste online high end fashion platform van Europa te worden. Met grootse ambities hebben we als team één missie: winkelstraat.nl een echt succes te maken. Een bedrijf om trots op te zijn bij te werken!

Met ons jonge enthousiaste team dat gek is op fashion zetten we elke dag weer stappen dichterbij onze droom. Je bevindt je in een energieke en innovatieve wereld waarin we nauw met elkaar samenwerken.

We houden van goed eten als basis voor het harde werk. Daarom vind je ons elke dag aan de lange lunchtafel die vol staat met verse salades, pasta's en lekkere broodjes. Even een potje tafelvoetballen is onderdeel van het ritueel. Mocht je talent hebben, kun je je opgeven voor ons karaoke event ;-) 

Of je nu junior of meer ervaren bent, we snappen dat leren enorm belangrijk is voor jouw ontwikkeling. Je ontwikkelt je hier elke dag, doordat je in deze snel veranderende en groeiende omgeving voortdurend wordt uitgedaagd.

The perks.

  • Een salaris waar je ècht blij van wordt
  • Werken in een snel veranderende startup - scale up omgeving met veel vrijheid en    vertrouwen
  • Een jong team met alleen maar A players
  • Korting op echt elk Winkelstraat item
  • Ontbijten als je wilt, uitgebreide lunch en ècht goede koffie