Stage @ Winkelstraat

Solliciteer nu

Stage @ Winkelstraat.nl

Het gaat niet per se om de nieuwste fashion items, het gaat om de manier waarop jij fashion ziet. Als een plek om plezier te hebben en speels te zijn, als een middel om je creativiteit te uiten. Want het zijn niet de items die niemand heeft, het zijn de items die je niet missen mag. Dat is onze gezamenlijke sweet spot. Precies daar willen we jou ondersteunen. Zodat jij met volle confidence de straat opgaat. Het is tijd om jezelf en jouw stijl te ownen. Let’s go.


Hoe? We creëerden hét online platform waar jij de mooiste fashion uit het premium en luxe segment vindt. In samenwerking met fysieke stores en locale merken bieden we de laatste collecties aan op een eenvoudige, snelle manier. Zo heb jij de meest unieke, fenomenale items binnen handbereik en blijft jouw fashion game altijd up-to-date.

Internship

Open sollicitatie 

Bij Winkelstraat.nl hebben we meerdere malen per jaar ruimte voor stagiaires. Wil jij graag leren, jezelf ontwikkelen en onderdeel uitmaken van een tof team? Solliciteer dan op een stageplaats bij ons! 

Solliciteer

Deel je gegevens met ons en we komen graag met je in contact!